UBCM

La Unió de Botiguers de Montblanc arrenca una campanya de Nadal plena d’activitats

S'han programat diversos espectacles a més de diversos sortejos i premis

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc enceta aquest 1 de desembre i fins el 12 de gener la campanya comercial “Aquest Nadal, compra a casa”, amb un intens calendari d’activitats. La campanya vol fomentar el comerç local i de proximitat a Montblanc, però també a la Conca de Barberà.

Els comerciants i botiguers han programat diverses activitats durant les properes setmanes amb l’objectiu d’incentivar les compres a la vila durant les festes de Nadal. Hi participen 76 establiments, associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, ha explicat que “la campanya vol premiar la fidelitat dels clients que any rere any i setmana rere setmana venen a comprar als nostres establiments”.

Des de l’Ajuntament, la regidora de comerç, Sílvia Lafebre, ha animat als montblanquins a comprar a Montblanc i a participar a totes les activitats, i ha destacat que “aquest cap de setmana els principals carrers de Montblanc ja gaudiran de les llums de Nadal, per fer festiu tot l’eix comercial de la vila”.

Enguany, es posa especial atenció a les activitats que contribueixin a donar ambient als principals carrers de l’eix comercial durant els dies més habituals de compres nadalenques. Els espectacles d’animació teatral s’encetaran el 9 de desembre a les 11.30 h, amb un espectacle infantil itinerant, centrat en un personatge fantàstic La Barrretuda de la Cia Patawa. La UBCM organitza un Concurs de Fotografia a Facebook a l’entorn d’aquest personatge, consistent en fer-se fotos al seu costat i penjar-les al mur de Facebook de la Unió de Botiguers. El premi del concurs és un Smartbox de cap de setmana. A les 6 de la tarda del mateix 9 de desembre, els dos pallassos de Pataclown Circus oferiran un espectacle a la plaça de Sant Miquel.

El dissabte 17 de desembre a les 11.30 del matí, la banda Stromboli Jazz Band recorrerà el centre comercial de Montblanc i finalitzarà la seva actuació a la plaça Major. A partir de les 6 de la tarda del dia 17, La Barretuda tornarà als carrers de la vila.

El 23 de desembre a la tarda, els Stromboli Jazz Band portaran de nou la seva música a Montblanc, recorrent els diferents carrers comercials i acabant al carrer Riber i la plaça de la Font de la Fruita. L’endemà al matí, 24 de desembre, La Barretuda animarà els carrers amb dues sessions del seu espectacle. En total, seran 9 les representacions d’espectacles de les dues companyies pels carrers i places de Montblanc.

Per tal de premiar la fidelitat dels clients i incentivar el consum, la UBCM també organitza un sorteig de premis. Els clients hi poden participar omplint una butlleta amb les seves dades, que es facilitarà amb la compra i han de dipositar a l’urna de l’Ajuntament de Montblanc. El sorteig es celebrarà el 13 de gener i els premis són: un iPhone 6S, una tauleta de 16 GB i un televisor LG de 43”.

També en el marc de la campanya, als clients dels establiments associats se’ls regalaran vals d’aparcament per a les zones blaves del municipi i descomptes en entrades al Parc Nadal, accions que compten amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc. La campanya es difondrà a través de les xarxes socials de l’associació, així com de suports publicitaris i promocionals.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp