UBCM

La Unió de Botiguers encetarà el Carnaval de Montblanc amb un vermut musical

Tindrà lloc dissabte, durant l'arribada del Carnestoltes a la vila, i esperen servir 1.300 racions de vermut

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc donarà un any més el tret de sortida al Carnaval montblanquí amb un vermut musical. Tindrà lloc dissabte a partir de les 11:30h del matí a la plaça de Sant Miquel, i coincidirà amb l’arribada a Montblanc del Carnestoltes i la seva Concubina.

Els ciutadans estan convidats a la tradicional beguda amb patates de xurreria, que hauran de bescanviar pels vals gratuïts que els establiments comercials associats reparteixen fins aquest divendres, amb la compra als seus clients. El Vermut Musical estarà amenitzat pel Dj Fiky.

L’esdeveniment es va estrenar fa dos anys, també per Carnestoltes, i va ser un èxit absolut. Aquesta tercera edició repeteix format i lloc, la plaça de Sant Miquel. L’associació comercial montblanquina, que agrupa a una setantena d’establiments de proximitat, continua així amb les nombroses accions de promoció del centre comercial que fa al llarg de tot l’any. Esperen servir 1.300 racions de vermut i patates fregides.

Victòria Mateu, secretària de la UBCM, explica: «L’èxit de les dues anteriors edicions, que esperem repetir aquest dissabte, avalen que el Vermut Musical ja forma part de la festa montblanquina del Carnestoltes. N’estem molt satisfets, perquè justament la intenció de la Unió de Botiguers en organitzar-la és donar suport a aquesta tradició i contribuir a crear encara més ambient als carrers del centre comercial de Montblanc. Un cop més, des de les nostres botigues es premia la fidelitat dels clients, tot oferint-los vals gratuïts de degustació pel vermut”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp