Escola Mare de Déu de la Serra Montblanc

La Unió de Botiguers programa espectacles infantils per la campanya de Nadal

Els comerciants inicien la campanya de vendes amb l'encesa dels llums de Nadal

Amb l’encesa dels llums de Nadal al carrer, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc inicia una nova campanya, dirigida a incentivar el comerç local en una de les màximes èpoques de consum de l’any. La principal novetat d’enguany és la celebració de dos espectacles gratuïts d’animació infantil al carrer.

La nova iniciativa pretén “reforçar i omplir de vida el centre comercial a cel obert que constitueixen els carrers de la vila. També, volem oferir alternatives a l’oci familiar, en una època en la qual la canalla està de vacances”, explica Jordi Robusté, el president de la UBCM. Els dos espectacles tindran lloc els dies 19 i 23 de desembre, a les 6 de la tarda i a la Plaça Major i aniran a càrrec de la companyia especialitzada “Diverta”.

El primer és un espectacle amb música, anomenat “Nadal Rock”, que convida els menuts a ballar al ritme de nadales clàssiques reinterpretades. El dia 23 es representarà “Moxi, Toxi i l’estel de Nadal”, que narra la història de l’estel, que s’ha apagat i els protagonistes, la Moxi i el Toxi, encendran perquè els Reis Mags puguin arribar a Betlem.

A més, aquesta campanya de Nadal la UBCM farà un sorteig amb tres premis de 300, 200 i 100 euros entre els clients. Aquests hauran d’incloure el tiquet de compra amb les seves dades en una urna a la mateixa botiga, dissenyada per a l’ocasió. Els guanyadors podran gastar-se els premis en qualsevol dels establiments associats. Una altra iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc, són els vals equivalents a 1 hora d’aparcament gratuït als aparcaments municipals propers al centre i el nucli antic. Cada comerç repartirà un centenar de vals.

La Unió de Botiguers col·labora amb el Parc de Nadal, que organitza el consistori montblanquí, amb un descompte equivalent a la meitat del preu de l’entrada. Així, els clients hauran de completar, sense import mínim de compra, els vuit espais del tríptic informatiu del parc i obtenir així el descompte.

A la il·luminació dels principals carrers comercials, enguany la UBCM torna a impulsar la decoració d’arbres de Nadal. Els arbres han estat decorats per diferents grups de nens i nenes de les escoles de la vila i la decoració ha estat creada especialment per a cadascun dels establiments. D’altra banda, la UBCM també ha editat el seu Calendari 2016, que ja és a la venda per 5 euros a llibreries i quioscos. Els clicks, situats en diferents espais i paisatges montblanquins, il·lustren aquesta edició del calendari.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp