EFMR

La Volta Ciclista Catalunya passarà per Montblanc el 20 de març

L'etapa unirà Mataró amb Valls

La Volta ciclista a Catalunya passarà, el proper dimarts 20 de març, per la Conca de Barberà. Serà la segona volta d’aquesta prova esportiva, que recorrerà diversos municipis de la comarca. Concretament, els ciclistes passaran per pobles com Santa Coloma de Queralt, les Piles, Rocafort, Sarral, la Guàrdia i Montblanc, per després enfilar cap a Lilla direcció l’Alt Camp. Aquesta segona volta es desenvoluparà entre Mataró i Valls.

L’horari de pas de la prova ciclista per Montblanc està previst que sigui entre les 16.39 i les 16.49 hores. Els corredors passaran per la variant de la Vila Ducal, agafant la rotonda de l’autopista en direcció al Coll de Lilla, procedents de la pedania de La Guàrdia dels Prats. El pas pel Coll de Lilla, puntuable de segona categoria, està previst que sigui entre les 16:50 i les 17:00 hores.

La Volta ciclista a Catalunya, que aquest any arriba a la 98a edició, constarà d’un total de set etapes. Aquest dilluns va tenir lloc la presentació de la cursa, que tornarà a visitar les quatre províncies catalanes. Amb el tret de sortida a Calella, el recorregut compta amb dues etapes d’alta muntanya, dues de mitja muntanya i tres destinades als esprinters, i acabarà amb el tradicional circuit de 8 voltes a Montjuïc.

Com en anteriors edicions, la Volta comptarà amb la millor participació possible, i ja s’ha confirmat la presència de figures com Nairo Quintana, Alejandro Valverde, Rigoberto Urán, Warren Barguil o Fabio Aru, entre d’altres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp