Ràdio Montblanc

La vuitena edició de Clickània arrenca amb força

Prop de 4.000 persones passen pel festival durant el primer dia

Clickània va arrencar ahir amb força la seva vuitena edició. Prop de 4.000 persones van passar ahir pel recinte del festival a l’antiga església de Sant Francesc. Una xifra gairebé idèntica a l’edició de l’any passat, i s’espera que pugui augmentar tenint en compte el pont festiu d’aquest dilluns.

La principal novetat d’aquest edició està tenint una gran acollida. Es tracta del taller de costumitzar clicks, que ha tingut molt bona acceptació durant tot el cap de setmana. Els més petits han pogut aprendre com personalitzar els seus clicks de Playmobil. També s’ha vist molta gent pel poble, sobretot famílies amb els seus fills buscant els clicks amagats als aparadors de les botigues.

A la tarda, a més, el grup de percussió Vallsamba va animar a tots els participants a fer un recorregut pels carrers del municipi. També molts visitants es van acostar a l’antic hospital de Santa Magdalena per veure els participants al concurs de diorames, que enguany mostra pràcticament 40 creacions diferents.

El festival encara continua aquest diumenge i fins dilluns. Després s’allargarà encara durant el proper cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp