La Xarxa

La Xarxa i TAC12, en directe des de Montblanc per la Setmana Medieval

Dissabte es faran directes de televisió, i el dia de Sant Jordi es farà en directe el programa de ràdio 'La Tarda'

Montblanc serà l’escenari aquests dies de l’emissió de diversos programes en directe, amb motiu de la celebració de la XXXI Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

Aquest proper dissabte 21 d’abril, La Xarxa emetrà des de Montblanc el programa ‘1món.cat’, que cada cap de setmana s’emet des de dos municipis diferents de Catalunya. El magazín, presentat per la periodista Laura Alcalde, es farà en col·laboració amb TAC12 i Ràdio Montblanc, i s’emetrà de 4 a 6 de la tarda amb continguts relacionats amb la Setmana Medieval. Es farà des de la plaça de Sant Francesc, i pel set del programa hi passaran els protagonistes de la festa.

El mateix dissabte, TAC12 farà enguany la transmissió de la representació de la Llegenda de Sant Jordi en directe. És la primera vegada que la televisió del Camp de Tarragona emet la Llegenda en rigorós directe. La darrera vegada, el 2014, es va fer conjuntament amb La Xarxa per tot Catalunya. Es podrà veure la sessió de les 11 de la nit.

I el dia de Sant Jordi la ràdio agafa el relleu a la tele, i s’emetrà des de Montblanc el programa ‘La Tarda’, que cada dia s’emet a una trentena de ràdios locals de tot el país. En col·laboració amb Ràdio Montblanc, el programa s’emetrà des de la plaça Major de Montblanc per viure des de la vila la diada de Sant Jordi, en plena Setmana Medieval. Pel programa també hi passaran protagonistes de la festa, i es faran connexions amb diversos punts del país per conèixer com s’està vivint la diada de la rosa i el llibre.

Ressò internacional de la Setmana Medieval
Aquest primer cap de setmana de la festa també hi haurà a Montblanc una televisió russa que farà un reportatge sobre la Setmana Medieval. Cinc periodistes del canal TV Rússia ‘Moià Planet’ (El meu planeta) faran un reportatge pel programa ‘Ciutadà del món’. Arribaran a Montblanc divendres i s’hi estaran fins dilluns. A banda de la Setmana Medieval, aprofitaran també per gravar imatges de Reus, Tarragona o Barcelona.

I com cada any, desenes de periodsites de diversos mitjans del territori i nacionals s’han acreditat per poder fer un seguiment de la Setmana Medieval de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp