Àlex López

L’Acampada Jove 2017 arrenca amb força amb la música d’Aspencat i La Pegatina

La primera nit de concerts va aplegar milers de joves

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, va arrencar aquest dijous la vint-i-dosena edició amb les actuacions multitudinàries d’Aspencat i La Pegatina.

La traca musical d’inici del festival va anar a càrrec de Miquel del Roig que amb les seves característiques versions va ser aclamat per un públic completament entregat i disposat a riure ironitzant amb les lletres de l’ebrenc. Uns altres de Terres de l’Ebre, Xeic! van agafar el relleu presentant el seu nou disc La nit és nostra mantenint La Carpa Tio Canya plena a vessar.

Els encarregats d’obrir l’escenari gran del festival van ser JOKB, els guanyadors del concurs Música Jove 2016. Acte seguit, La Pegatina va aplegar ahir a milers de joves que van ballar a ritme dels rumbers, convertint l’actuació en una de les més multitudinàries de la nit.

Aspencat no va voler acomiadar-se de l’Acampada Jove sense deixar-hi tota l’energia, que el públic els va retornar amb escreix entregant-se plenament al directe dels valencians i convertint-los en el gran èxit de la nit. Doctor Prats van ser els encarregats de fer ballar tots els acampats i acampades de l’espai Indepedència amb la seva fusió de reagge, ska, rumba i rock. Finalment, la Terrasseta de Preixens va tancar l’escenari gran amb una gran festa. La nit ha tancat amb l’actuació de DJ
OGT.

El director del festival, Pau Morales, ha destacat la gran acollida del públic el primer dia del festival “ja som milers i milers de joves que aplegats a Montblanc defensem la llibertat i ho fem, també, cantant i ballant”. “Després de 22 edicions l’Acampada no perd la seva essència i es consolida com la trobada del jovent independentista més important” ha conclòs Morales.

L’Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts
d’Esquerra Republicana de Catalunya continua aquest divendres, amb els concert del concurs de Música Jove a la plaça Major. I al vespre, els concerts amb Cesk Freixas, Els Amics de les Arts, Boikot o Brams, entre d’altres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp