Marc Puig

L’Acampada Jove confirma sis grups més pel cartell d’enguany

Oques Grasses, Auxili, Buhos, Miquel del Roig, VaDeBo i La Barraca se sumen a Aspencat, Animal i Atupa

L’Acampada Jove ha donat a conèixer aquest dimecres sis noves incorporacions al cartell de l’edició d’enguany. A través de les xarxes socials, s’ha anunciat que Auxili, Buhos, La Barraca, Miquel del Roig, Oques Grasses i VaDeBo s’afegeixen als ja anunciats Animal, Aspencat i Atupa en el cartell de la vint-i-unena edició de l’Acampada.

Oques Grasses serà un dels grans reclams de l’Acampada Jove 2016, presentant Youponi, el seu últim àlbum carregat de reggae-pop amb les seves lletres característiques. Tornaran a trepitjar els escenaris del festival els calafellencs Buhos, que presentaran el seu últim àlbum Lluna plena així com també tornarà després d’uns anys sense visitar el festival, Miquel del Roig, l’incombustible cantautor que sempre és una aposta segura per la festa i la diversió amb les seves versions satíriques.

També hi haurà petjada de la música valenciana; els ontinyentins Auxili tornaran a l’Acampada Jove per presentar el seu nou treball Instants Cremant una aposta més personal i íntima però que no renuncia a la festa, l’alegria i la lluita pròpia del grup. També s’estrenaran al festival els valencians VaDeBo, que portaran la seva lluita i compromís social presentant el seu nou disc Actitud. Finalment, i com cada any, el guanyador del música jove 2015 serà l’encarregat d’obrir els concerts de l’escenari principal, d’aquesta manera els vicentins La Barraca presentaran Mig món plora i l’altre calla.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha volgut destacar “l’aposta que fem des del festival pels grups novells, donant espais a les bandes que comencen al nostre país i impulsant un concurs anual de grups novells”. El director també ha valorat l’acollida que està tenint l’edició d’enguany per part del públic: “Estem realment sorpresos pel ritme de venda d’entrades d’enguany, molt superior a qualsevol dels anteriors”. D’aquesta manera el director ha volgut “agrair al jovent dels Països Catalans que s’estima l’Acampada i se la fa seva. Per nosaltres és un privilegi, fem un festival diferent i el millor premi que podem rebre és que els acampats i acampades es sentin el projecte com a propi”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp