Arxiu

L’Acampada Jove esgota les entrades amb dret a acampar

El festival tindrà lloc del 16 al 18 de juliol a Montblanc

L’Acampada Jove ha esgotat les entrades amb dret a acampar per l’edició d’enguany. L’organització ja va avisar el cap de setmana que les entrades s’estaven acabant, i ahir ho va comunicar de manera oficial.Quan només queden deu dies per al festival només es poden adquirir entrades pel dijous 16 de juliol, al preu de divuit euros i pel divendres o dissabte, a vint-i-quatre euros. A més, durant les properes hores es podran comprar abonaments pels tres dies de festival però sense dret a plantar tenda.

El festival, que enguany arriba a la vintena edició, se celebrarà per vuitena vegada a Montblanc. Començarà el dijous 16 de juliol i s’allargarà fins el dissabte 18. A més dels actes commemoratius del vintè aniversari, l’Acampada Jove porta als escenaris a la Pegatina, Boikot, Brams, Buhos, Alquadrat, Hora de Joglar, Smoking Souls el dijous; Aspencat, La Gossa Sorda, Els Catarres, Itaca Band, Auxili, Atupa i Doctor Prats el divendres; i La Raiz, Zoo, Lax’n’Busto, Strombers, Dr Calypso, Xeic! I Feliu Ventura amb el Xerramequ i els Aborígens. També
s’afegeixen al cartell del festival els punxa discos que tancaran la festa cada nit. Dijous l’Acampada Jove comptarà amb els Tropical Riots, divendres amb DJ OGT i dissabte amb DJ Sendo.

Concurs música jove
A més de la programació de concerts, l’Acampada presenta la novena edició del concurs de grups novells Música Jove on concursen els grups guanyadors dels diversos concursos territorials que organitzen les JERC arreu dels Països Catalans. Enguany es podran veure a Montblanc a Caipirinhas Rumberus (Terrassa), els Tortellinis (Tortellà), els Guten Plan (Cervera), La Barraca (Sant Vicenç dels Horts), K-LIU (Garraf), Xaveta Metralleta (La Ribera), Mig quart de segle (Barcelona), Setrill (Ribera d’Ebre) i Escapada (Mataró). Els guanyadors del concurs Música Jove obriran l’escenari gran de l’Acampada Jove 2016.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp