Acampada Jove

L’Acampada Jove més multitudinària amb 32.000 espectadors

L'edició dels 20 anys supera totes les edicions anteriors

L’Acampada Jove de Montblanc tanca portes sent l’edició més multitudinària, amb 32.000 persones. Durant tres dies, milers de joves vinguts d’arreu del país han gaudit de la música de grups com La Pegatina, La Gossa Sorda o La Raíz, tres formacions que han protagonitzats els concerts més multitudinaris del festival.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha valorat aquesta vintena edició de l’Acampada Jove molt positivament alhora que s’ha mostrat emocionat per la resposta del públic: “Hem superat les expectatives que teníem en una data molt especial, el vintè aniversari de l’Acampada Jove”, ha reblat. En aquest sentit, Gómez del Moral ha recordat que a deu dies del festival es va haver d’obrir una nova zona d’acampada, posant d’aquesta manera 45.000 m2 a la disposició dels acampats que van quedar complets abans de l’inici d’aquesta edició.

La Raíz, el gran èxit de l’última nit
La tercera i última nit del festival ha congregat milers de persones a l’espai independència, però el plat fort de la nit ha estat el concert de La Raiz, els valencians han escollit l’Acampada Jove com un dels pocs concerts que celebraran al principat de Catalunya abans de treure un nou àlbum el 2016. L’actuació de la Raíz ha estat la més multitudinària de les tres nits del festival amb un públic completament entregat.

Oriol Junqueras a l’acte polític central
El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras i el diputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà han participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove juntament amb el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral i l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu. L’acte va girar entorn el procés que viu Catalunya de cara al 27-S i també va servir per recordar els 20 de l’Acampada Jove, a més de fer un homenatge al grup Al Tall que va participar a la primera edició l’any 1996.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp