Alex López

L’Acampada Jove promourà nous protocols contra agressions masclistes

El festival tindrà lloc del 19 al 21 de juliol a Montblanc

L’organització de l’Acampada Jove, que se celebrarà a Montblanc del 19 al 21 de juliol, potenciarà enguany la lluita contra les agressions masclistes amb l’impuls d’un nou protocol que es distribuirà a totes les persones acampades.

Aquest tipus de protocols no són nous al festival musical, ja que fins ara se’n distribuïa entre els organitzadors i, a més a més, es feien tallers formatius. Enguany, l’aposta està enfocada al públic de l’acampada per conscienciar i evitar agressions masclistes i LGTBIfòbiques, també amb l’objectiu que totes les persones puguin denunciar qualsevol intent d’agressió que vegin. Paral·lelament, també s’insta als artistes a col·laborar amb l’organització a l’hora de detectar situacions de discriminació i violència des de l’escenari.

El protocol consta de diferents premisses per actuar davant d’una agressió d’aquestes característiques, tant per a les víctimes com pels testimonis d’aquests fets. D’altra banda, també s’habilitaran diversos Punts de Violència d’atenció i suport que estaran situats a les barres de la zona dels concerts i a tots els accessos del festival.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp