L’Acampada Jove s’acomiadarà de Montblanc amb un concert el 28 de maig

Serà gratuït i tindrà lloc a la plaça de Sant Francesc

L’Acampada Jove s’acomiadarà de Montblanc amb un concert d’Strombers el proper dissabte 28 de maig. Servirà per tancar una etapa de dotze anys del festival a Montblanc, que aquest estiu se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d’Anoia.

El concert de Montblanc serà gratuït i tindrà lloc a partir de les 10 de la nit a la plaça de Sant Francesc. Quan l’organització del festival va anunciar que marxava de Montblanc, ja va explicar la voluntat de celebrar un concert a la vila per tancar una etapa que, amb la pandèmia, es va veure truncada abans del previst. El festival no es va poder fer l’any 2020 i tampoc el 2021, i finalment aquest 2022 se celebrarà a un altre indret.

A més d’Strombers, també hi haurà festa i música amb les punxadisc Rosses. En declaracions a Ràdio Montblanc, la directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, assegura que “teníem l’espineta clavada de no haver pogut celebrar a Montblanc les dues darreres edicions, i ens sabia greu marxar sense dir res. I ens volem acomiadar de la gent de Montblanc. Allò que ens ha unit durant aquests dotze anys, la música, ens servirà per dir arreveure”.

Kènia Domènech, directora de l’Acampada Jove

A més del concert de dissabte a la nit, en els propers dies s’anunciaran altres sorpreses que s’han previst pel mateix dissabte 28 de maig. Ho ha explicat la directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech.

Kènia Domènech explica que s’anunciaran altres sorpreses

El festival tindrà lloc enguany a Sant Sadurní d’Anoia després de dotze anys a Montblanc. En aquesta ocasió se celebrarà del 14 al 16 de juliol amb grups com Buhos, El Pony Pisador, Ebri Knight, Mafalda o El Diluvi.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook