Acmpada Jove

L’Acampada Jove se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juliol a Montblanc

L'organització ja ha donat a conèixer les dates del festival i les novetats s'aniran desvetllant durant les properes setmanes

L’Acampada Jove 2019 se celebrarà el 18, 19 i 20 de juliol a Montblanc. Així ho ha anunciat l’organització del festival políticomusical dels Països Catalans a través de les xarxes socials, tot aprofitant l’entrada del nou any. Encara no han transcendit més detalls i no serà fins les properes setmanes que es començaran a desvetllar algunes de les novetats d’aquesta nova edició de l’Acampada Jove.

El director del festival, Pau Morales, afirma que enguany l’Acampada serà més reivindicativa que mai. “És un any que comença marcat per l’augment per l’ultradreta a tot arreu i, per tant, l’Acampada Jove serà, un cop més, un aplec de joves per la llibertat, des de la festa, però clarament amb un caràcter antifeixista i antimasclista”, diu Morales.

Un any més, l’Acampada Jove se celebrarà a Montblanc, municipi que acull aquest festival des del 2009. Segons Pau Morales, amb Montblanc s’ha creat “una simbiosi molt bona i s’haurà de veure si té continuïtat en un futur”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp