Acampada Jove

L’Acampada Jove tanca la 24a edició amb 27.000 joves a Montblanc

L'any vinent el festival celebrarà els seus 25 anys d'història

Més de 27.000 persones han passat per la 24a edició de l’Acampada Jove que ha tingut lloc a Montblanc. Un any més, el festival s’ha convertit en un escenari de música i de lluita política, organitzat per Jovent Republicà.

Durant tres dies, Montblanc ha acollit concerts multitudinaris d’Oques Grasses, Zoo, Auxili, Buhos, El Diluvi o Doctor Prats, entre d’altres. El director del festival, Pau Morales, ha destacat que “l’Acampada Jove s’ha consolidat com a model de festival político- musical, augmentant l’oferta musical i de xerrades i posant rumb cap a la 25a edició de l’Acampada Jove. A més, Morales ha afirmat que “l’essència de l’Acampada Jove són els més de 500 joves del Jovent Republicà que treballen durant 3 dies de manera voluntària per tal de fer possible el festival autogestionat i de referència dels Països Catalans”.

Ventiladors, guanyadors del concurs de grups novells
Durant aquests tres dies també s’ha celebrat a Montblanc el concurs Música Jove, de grups novells que organitza l’Acampada Jove. Enguany, els guanyadors han estat els finalistes del Maresme, Ventiladors. La rumba dels maresmencs dels maresmencs ha captivat el jurat i públic en la catorzena edició del concurs Música Jove.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp