J. López

L’Acampada obre portes amb milers de joves vinguts d’arreu del país

El festival arrenca avui a Montblanc a la seva 21ena edició

L’Acampada Jove ja ha obert portes. Milers de joves han fet cua, alguns des d’ahir al migdia, per ser els primers a entrar a la zona d’acampada. Carregats amb motxilles, tendes de campanya i tot tipus d’artilugis, es preparen per viure tres dies de festa. Els primers en entrar han estat un grup de joves de l’Hospitalet de Llobregat que van arribar a Montblanc ahir a les 12 de migdia.

Tot i que l’obertura de portes estava prevista a les 12, ja fa anys que l’organització de l’Acampada Jove avança l’hora d’obertura per evitar aglomeracions. Els primers acampats han entrat al recinte a les 10 del matí. Durant tot el dia, però, l’arribada de joves vinguts d’arreu del país serà constant.Així ho ha destacat el director de l’Acampada, Gerard Gómez del Moral.

A les zones d’acampada, els joves han començat a preparar les tendes on dormiran els propers tres dies. Un any més, s’espera que aquesta edició de l’Acampada, la vuitena a Montblanc, sigui la més multitudinària.

Un festival que no seria possible sense els centenars de voluntaris i militants de les Joventuts d’Esquerra Republicana que hi treballen des de fa setmanes. Des de l’organització asseguren que aquesta és, precisament, la clau de l’èxit, i el que ha fet que el festival arribi als seus 21 ans d’història

Els concerts arrenquen aquest divendres al vespre. El plat fort d’aquesta nit serà la música de Talco, La Raíz o Animal, que passaran per l’escenari gran del festival

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp