Joan López / laConcaDiari.cat

L’ADF de l’Espluga celebrarà el 30è aniversari amb una trobada de vehicles d’emergència

Tindrà lloc aquest diumenge 22 d'octubre

L’Associació de Defensa Forestal de l’Espluga commemorarà aquest diumenge 22 d’octubre els 30 anys de vida de l’entitat amb la celebració de la tercera edició de la Trobada de Vehicles d’Emergència i amb la presentació del nou vehicle de l’associació.

L’acte d’aquest diumenge arrancarà al voltant de les 9 del matí amb l’arribada dels vehicles d’emergència que s’exposaran durant la jornada. Hi participaran Associacions de Defensa Forestal d’altres punts de Catalunya, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i una unitat del SEM. Tot plegat mobilitzarà prop d’un centenar de persones que a les 9.30 h esmorzaran al Parc Fluvial. La trobada de vehicles d’emergència també comptarà amb tallers de sensibilització del paper dels serveis d’emergència.

A les 10.30 h, l’ADF de l’Espluga presentarà en públic el seu nou vehicle i, a continuació, se celebrarà l’acte commemoratiu del 30è aniversari de l’entitat amb la presència de les 6 persones que van impulsar l’ADF al municipi. L’associació els reconeixerà amb un record i també obsequiarà les entitats participants de la trobada. La jornada acabarà amb una exhibició canina de demostracions de rescat. Finalment, més d’una cinquantena de persones celebraran un dinar de germanor al Parc Fluvial.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp