Joan López/laConcaDiari.cat

L’Agrupament Escolta Mare de Déu de la Mercè rebrà la medalla d’or de Montblanc

El ple de l'Ajuntament ho va aprovar aquest dilluns per unanimitat

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Montblanc va aprovar aquest dilluns per unanimitat concedir la medalla d’or de la vila a l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de la Mercè de Montblanc. El cau celebra aquest any els seus cinquanta anys, i és per aquest motiu que el consistori ha decidit atorgar-li aquesta distinció.

L’agrupament rebrà la medalla aquest divendres, en el marc del pregó de les Festes de la Serra, que donarà el tret de sortida a la celebració i que tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda a l’antiga església de Sant Francesc, en un acte retransmès en directe a Ràdio Montblanc.

El cau celebrarà el seu aniversari aquestes Festes amb diverses activitats, com ja ha anat fent al llarg de l’any. La comissió dels 50 anys fa mesos que hi treballa, i per aquestes Festes han preparat una exposició al Museu Comarcal i es presentarà el llibre de Mossèn Albert Palacín sobre la història de l’escoltisme a la vila. L’agrupament viu ara un bon moment, amb prop de 80 membres actius, com explica el seu cap, Joan Pau Jàvega.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp