Ràdio Montblanc

L’Ajuntament aprova les contribucions especials per millorar els carrers de Lilla

L'obra tindrà un cost total de 184.000. A banda es farà també un nou clavegueram

L’Ajuntament va aprovar al plenari d’aquest dimecres el projecte per millorar els carrers del nucli urbà de Lilla. Concretament, es van aprovar les contribucions especials que hauran de pagar els veïns, que suposarà pràcticament el 50% de l’obra, pressupostada en 184.000 euros.

D’aquests, l’Ajuntament en pagarà 124.000 amb l’ajuda dels veïns (entre els quals es pagaran 64.000 euros, un 51% del cost suportat per l’Ajuntament), mentre que els altres 60.000 euros es pagaran gràcies a una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

L’obra preveu pavimentar els carrers. A banda, es farà també un nou clavegueram, que anirà a càrrec d’Aigües de Montblanc. Es tracta d’una reivindicació històrica dels veïns de la pedania, que fa anys que reclamen una millora dels carrers, molt malmesos amb el pas del temps.

El primer tinent d’alcalde, Francesc Benet, va destacar ahir que es posava fi així a un projecte que feia anys que es treballava. A més, va destacar que els veïns pagaran contribucions especials sobre una part del projecte, més enllà del clavegueram.

L’alcalde, Josep Andreu, va destacar que «jo m’estimo molt les pedanis, però encara tenim per asfaltar un dels carrers més grans de Montblanc, el carrer Senan».

El plenari ho va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, CiU i la CUP i l’abstenció de la FIC, que considera que amb els impostos que paguen els ciutadans no s’haurien d’imposar contribucions especials. S’espera que en les properes setmanes es pugui licitar l’obra.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp