Josep Ardila

L’Ajuntament aprova una moció per millorar l’avinguda Gerenal Prim

La moció, presentada per CDC, preveu millorar el vial amb noves voreres

L’Ajuntament de Montblanc va aprovar ahir una moció per realitzar obres de millora a l’avinguda General Prim. El carrer, que connecta la zona d’Horta de Vinyols amb el centre, està molt deteriorat. Hi ha zones on no hi ha vorera i això dificulta el pas dels veïns a peu. L’equip de govern es va comprometre a dotar aquest obra de partida pressupostària als pressupostos del 2016.

Tots els grups van coincidir en destacar la perillositat de la via, que s’assembla més a una carretera que a un carrer, i per on els vehicles hi passen a una gran velocitat. La moció reclama millorar les voreres ja existents i fer-ne de noves a l’altre cantó del vial, on són inexistents.

La moció, presentada per Convergència Democràtica, va ser assumida per tots els grups, que la van aprovar per unanimitat. El regidor d’urbanisme, Joan Casellas, va explicar que ja s’ha començat a treballar en la millora d’aquest vial, i ja hi ha unes obres previstes pressupostades en 40.000 euros. Casellas va destacar que hi ha una façana que toca a la vorera que s’hauria de tirar més enrere per poder fer-la més ampla.

Des de la FIC, Toni Gutiérrez, destacava que “no és la primera vegada que es parla d’aquest carrer, a veure si al proper pressupost es pot tirar endavant i es pot executar l’obra”. Des de CDC, Cesc Viñas assegurava que “és un dels temes més importants a nivell d’urbanisme dels propers anys, i que s’hi hauria de treballar”, mentre que des de la CUP, Laura Aluja destacava que “la realitat és que és més una carretera que un carrer, amb vehicles amb molta velocitat i voreres molt petites”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp