J.Ardila

L’Ajuntament arranja nou quilòmetres de camins al terme municipal de Montblanc

S'han millorat els camins de la Cola, del Mas de Ponet, el de la Pasquala i Sant Joan

Aquesta setmana s’estan enllestint els treballs de millora i arranjament de diversos camins forestals estratègics del terme municipal de Montblanc amb la finalitat de conservar-los i, alhora, millorar la seva aptitud per si cal transitar amb vehicles d’extinció d’incendis.

Els camins arranjats són els de la Coma, el del Mas de Ponet, el de la Pasquala i el de Sant Joan. Gairebé nou quilòmetres. S’ha procedit a la millora de la plataforma, execució d’apartadors que permetin l’encreuament de vehicles i la formació o conservació de trencalls per assegurar la conservació de l’obra. Els materials necessaris per a la millora de la plataforma s’obtenen del mateix lloc. Aquesta actuació compta amb subvenció del departament d’Agricultura.

D’altra banda, aquest estiu s’han dut a termes obres de reparació de clots o flonjalls amb raspat del camí de 15 a 30 cm de gruix, sense aportació de material de pedreres, en camins de la part plana del terme. S’han prioritzat els camins més transitats i que estaven més malmesos. Els camins arreglats són el de la Tossa, el de l’Amalguer fins al barranc de sant Joan, el camí vell del Francolí, el camí de la Parellada i, a més, s’han fet actuacions puntuals després de l’aiguat de l’agost en camins propers al terme de Blancafort. En total, uns cinc quilòmetres.

Finalment, s’han arranjat els paviments de dos carrers del Pinetell. Com són carrers sense asfalt, s’ha fet amb estesa i compactació de totu. En total, aproximadament, 700 metres quadrats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp