L’Ajuntament de Montblanc inicia 7 expedients sancionadors per infraccions de l’ordenança de recollida d’escombraries. 

S'han identificat set infractors que seran sancionats per incompliment de l'ordenança municipal

Aquesta setmana l’Ajuntament ha iniciat la tramitació de set expedients per abocaments de deixalles a la via pública sense control.  

Després d’analitzar quines zones del municipi tenien un major número de deixalles a la via pública s’ha actuat als entorns del carrer del sindicat i del carrer de l’estació, al barri de Santa Tecla i a la zona pròxima a l’antiga caserna de la guàrdia civil. 

Amb el control de les deixalles s’ha pogut identificar fins a set infractors que seran sancionats per incomplir l’ordenança municipal sobre la recollida de residus.

Des de l’Ajuntament s’ha decidit actuar amb fermesa davant de l’augment de deixalles a la via pública de les últimes setmanes i fa una crida a totes les montblanquines i montblanquins a mantenir net el municipi i millorar la recollida selectiva.

També volen destacar que actualment la Conca de Barberà té els millors percentatges de recollida selectiva de tot Catalunya i que la bona feina de la gran majoria dels ciutadans en matèria d’habitatge no pot ser eclipsada per unes poques persones que no respecten la normativa. 

L’ordenança de residus vigent a Montblanc permet sancionar fins a 900€ per «tirar o abandonar residus a la via pública o en llocs diferents als especificats per l’Ajuntament». 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook