L’ajuntament de Montblanc inicia les reformes als voltants dels centres escolars del municipi

Les obres van començar ahir dilluns al pàrquing de les Arcades i seguiran a les dues escoles del municipi

L’Ajuntament de Montblanc ha començat la primera actuació del nou govern amb les reformes que s’estan realitzant als entorns dels centres escolars de Montblanc.

Oriol Pallissó, alcalde de Montblanc, ha ressaltat que una de les prioritats del nou govern és vetllar per la seguretat en qüestions de mobilitat i, en concret, de la seguretat escolar.

La seguretat per a les escoles és una de les prioritats del govern actual, en paraules d’Oriol Pallissó

Ara mateix, les obres que s’estan duent a terme són al pàrquing de les Arcades, amb la creació de 6 noves places de pàrquing de cotxes i pàrquing de motos, així com la reducció del pas de vianants.

Les obres continuaran al voltant de l’Escola les Muralles i de l’Escola Mare de Déu de la Serra amb la col·locació de senyals viàries i la direccionalitat de determinats carrers.

L’escurçament del pas de vianants farà que el pas sigui més segur, per una nova vorera serà àmplia, segura i ben delimitada

Aquestes obres han estat possibles gràcies a una modificació del pressupost municipal i costaran 47.000 €.  El govern assegura que estaran llestes abans de l’inici del curs escolar, el 4 de setembre.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook