Ràdio Montblanc

L’Ajuntament es fa enrere amb la piscina coberta del càmping i anuncia que en construirà una el 2019

L'alcalde demana perdó per les expectatives generades i diu que el pressupost del 2019 tindrà una partida per construir-la

Montblanc tindrà, previsiblement l’any vinent, una piscina coberta a la zona esportiva. Així ho va anunciar l’alcalde, Josep Andreu, després de rectificar i donar explicacions sobre el projecte fallit de piscina coberta al càmping de Montblanc.

La setmana passada, el PDeCAT va fer pública una nota de premsa on criticava l’actitud de l’equip de govern respecte a la piscina coberta i els demanava una rectificació, que va arribar aquest dimecres. Durant el ple, el regidor d’esports, Jordi Albalat,i l’alcalde, van donar explicacions sobre el perquè el projecte de compartir piscina coberta amb el càmping no havia reeixit.

“Aquest equip de govern hi creia en el projecte del càmping, hi creia molt. Se’ns va presentar com una oportunitat de provar si un equipament així podria ser viable a Montblanc. Volem agrair tota la predisposició de la direcció del càmping”, explica Albalat, que afegeix que “érem conscients que no serà fàcil, que hi hauria dificultats tècniques i de gestió, que ha sigut com una cursa d’obstacles”.

El regidor d’esports també va assumir l’error d’anunciar en una roda de premsa que el 15 de setembre ja es podria utilitzar la piscina. “El cert és que no ens n’hem sortit, i no tenim cap problema en acceptar-ho, però potser d’això n’hem d’aprendre i ens pot servir per recuperar els projectes que ja s’havien treballat en anteriors legislatures sobre una piscina coberta, perquè en tinguem una a la zona esportiva més endavant. Estem en temps de descompte, però ho veiem possible”.

Per la seva banda, l’alcalde, Josep Andreu, assegurava que “intentarem que quan acabi la temporada d’estiu de l’any 2019, puguem obrir una nova piscina coberta a Montblanc”. Andreu va anunciar que al pressupost de l’any vinent hi inclouran una partida per la seva construcció, i esperen poden aconseguir finançament del pla d’equipaments de la Generalitat i també d’altres institucions com la Diputació de Tarragona.

L’alcalde també ha assumit el mea culpa en la convocatòria de la roda de premsa on es va anunciar l’acord i l’obertura de la piscina del càmping per la gent de Montblanc. Andreu va acabar la seva intervenció carregant durament contra el PDeCAT, que va enviar una nota crítica amb el projecte fallit de la piscina.

Al torn de precs i preguntes, Marc Vinya del PDeCAT va destacar que “crec que serà difícil tenir una piscina coberta en un any”, mentre que el regidor de la FIC, Toni Gutiérrez, va celebrar la rectificació i que s’aposti per construir una piscina coberta. La CUP, per la seva banda, va agrair les rectificacions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp