Ajuntament de Montblanc

L’Ajuntament fa obres de millora a diversos carrers de Montblanc

Aquesta setmana també s'ha estrenat un nou aparcament al carrer Muralla de Santa Tecla

L’Ajuntament de Montblanc està realitzant diverses obres de millora a carrers del municipi. Concretament, l’empresa Serrano Aznar realitza millores als carrers Pintor Potau, avinguda Mar de Déu de Montserrat, a Monestir de Poblet, a la zona esportiva i a l’aparcament de l’antic moll del Sindicat.

Al carrer Pintor Potau s’actuarà en un tram de 138,34 metres lineals i 9,45 metres d’amplada mitjana, resultant una superfície total de 1.310,95 metres quadrats. A l’avinguda Mare de Déu de Montserrat s’actuarà en un tram de 276,41 metres lineals i 8,05 metres d’amplada mitjana, resultant una superfície total de 2.225,83 metres quadrats.

L’entrador a la zona esportiva en què s’actuarà té un tram de 66,51 metres lineals i 8 metres d’amplada mitjana, amb una superfície total de 587,77 metres quadrats, mentre que l’aparcament a l’antic moll del Sindicat té 34,62 metres lineals i 4,40 metres d’amplada mitjana, amb una superfície total de 162,80 metres quadrats. Finalment, el tram del carrer Monestir de Poblet en què s’actuarà té 22,70 metres linials i 4,85 metres d’amplada mitjana, amb una superfície total de 107,70 metres quadrats. Les obres que es realitzen són bàsicament per tornar a asfaltar el carrer. Aquestes obres tenen un pressupost de 46.585 euros.

Nous aparcament a Muralla de Santa Tecla
D’altra banda, aquesta setmana han acabat les obres d’ordenació d’alguns aparcaments al carrer Muralla de Santa Tecla, just al costat de la gasolinera i davant de l’antic Hotel Ducal.

Aquestes obres han consistit en la creació de 16 places d’aparcament en bateria diagonal per a cotxes, una de les quals és per a vehicle adaptat.

El pressupost de realització d’aquests treballs ha estat de 17.520,68 euros, i ha inclòs les demolicions i treballs previs, l’enllumenat i mobiliari urbà, la gestió de residus, i el pla de seguretat i salut.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp