J.Ardila

L’Ajuntament i el càmping treballen per tenir una piscina coberta a Montblanc

El càmping ha començat les obres de la nova piscina i enguany instal·larà 50 mobil homes

Montblanc està més a prop de tenir una piscina coberta. El càmping de Montblanc ha començat les obres de construcció d’una nova piscina que, en una segona fase, es faria coberta per poder-la utilitzar també a l’hivern. En aquest sentit, l’Ajuntament està negociant amb el càmping per tancar un conveni que permeti utilitzar les instal·lacions en temporada baixa. Les relacions són molt bones i l’equip de govern espera tancar un acord.

D’aquesta manera, els habitants de Montblanc i la Conca de Barberà podran gaudir d’una piscina coberta sense que el consistori realitzi la gran inversió que aquesta suposaria. L’objectiu és que es pugui utilitzar des de finals de setembre fins al juny.

L’acord no preveu d’entrada una aportació econòmica de l’Ajuntament, tot i que l’equip de govern no descarta subvencionar una part del cost del permís d’obres. Ho ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, que ha destacat que “les relacions amb el càmping són molt bones i esperem poder arribar a un acord ben aviat”.

Tot plegat forma part d’un projecte d’ampliació del càmping, que continua creixent amb la instal·lació de 50 mòbil homes. Això permetrà ampliar la seva capacitat fins arribar als 2.500 usuaris en temporada alta. Wallid Hanini, responsable del càmping, ha destacat que “sempre tenim ple, i esperem que això permeti que més gent vingui al càmping”.

Des de l’àrea de turisme s’espera que aquesta ampliació pugui suposar l’arribada de més turistes a Montblanc. Esperen poder oferir més serveis específics per als clients del càmping. La regidora de turisme, Ariadna Ferrer, assegura que “amb la nova ubicació de l’Oficina de Turisme esperem poder oferir més serveis, així com ampliar les visites amb el nou curs de guies que va començar la setmana passada”.

L’Ajuntament treballa amb la previsió que la coberta de la piscina estigui llesta per poder-la utilitzar l’any 2018.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp