RM

L’Ajuntament i PIMEC signen un conveni per impulsar el comerç a Montblanc

L'objectiu és dinamitzar el teixit comercial i fomentar la formació dels treballadors

L’Ajuntament de Montblanc i PIMEC Comerç signen un conveni de col·laboració pel qual l’entitat es compromet a treballar amb el consistori per dinamitzar el comerç de la vila.

El conveni el van signar el passat divendres el president de PIMEC Comarç a Tarragona, Florenci Nieto, i l’alcalde de Montblanc, Josep Andre, acompanyats del delegat de PIMEC a la Conca, Damià Tarragó i la regidora d’hisenda, Judit Casals.

El conveni preveu projectes centrats, especialment, en la promoció de l’associacionisme, la potenciació de la imatge i de la competitivitat dels mercats municipals i de marxants, la integració del comerç nouvingut, la millora del coneixement de les condicions laborals dels treballadors autònoms del comerç, la promoció dels nous canals de comercialització (E-commerce), la dinamització conjunta del turisme i el comerç, així com d’altres accions que, a partir de l’actualitat, puguin ser d’interès per al teixit comercial del municipi.

Un dels objectius destacats de PIMEC és dur a terme formació entre els treballadors i propietaris de comerços de la vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp