Ajuntament de Montblanc

L’Ajuntament informa a les entitats esportives sobre la nova llei de l’impost de societats

La normativa obliga a presentar declaració a totes les entitats sense ànim de lucre

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Montblanc va celebrar, la setmana passada, una reunió amb les entitats esportives de la vila per parlar sobre la modificació de la Llei de l’Impost sobre Societats que afectarà les obligacions tributàries de les entitats.

Actualment, la nova Llei de l’Impost sobre Societats ha introduït modificacions que obliguen a presentar declaració a totes les entitats sense ànim de lucre. Això provocarà que moltes associacions assumeixin despeses administratives molt superiors a les actuals.

Ferran Romeu, expert en aquest tema, va explicar durant la reunió quines són les noves obligacions que hauran d’assumir les entitats i com ho hauran de fer, i també les dates a presentar-ho, a més de resoldre els dubtes dels assistents.

També es va acordar que l’Ajuntament de Montblanc, amb el recolzament de totes les entitats presents a la reunió, presentarà una moció en què s’insta el govern espanyol a modificar la Llei de l’Impost sobre Societats per tal de simplificar les obligacions tributàries de les associacions i entitats sense ànim de lucre i a desenvolupar un nou marc fiscal per a les associacions que reconegui el valor de la forma jurídica d’associació com a eina de cohesió resilient i de saludable autoorganització de la ciutadania, activa, compromesa i participativa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp