L’Ajuntament ingressarà els ajuts a les entitats culturals corresponents als anys de la pandèmia

Corresponen als anys 2021 i 2022

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha autoritzat el retorn de les subvencions a les entitats culturals de la vila i corresponents als anys 2021 i 2022. Es tracta d’uns ajuts econòmics que la regidoria de Cultura atorgava a les entitats per garantir el finançament ordinari de l’entitat i també per assegurar la liquiditat necessària per el desenvolupament de les activitats que impulsen i que durant els anys 2021 i 2022 no van ser lliurats.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, Núria Besora, explicava que “una de les nostres prioritats ha estat recuperar les ajudes adreçades a les entitats culturals. L’acord ha estat adoptat en Junta de Govern i després de recalcular els imports retallats en subvencions a les entitats. Ara ja hem aprovat les devolucions de les subvencions que s’haurien d’haver concedit durant les anualitats 2021 i 2022”. 

Els tècnics de l’Ajuntament de Montblanc estan ultimant els detalls del càlcul de les quantitats totals i específiques i “en la major brevetat possible es faran efectius els ingressos” apuntava la regidora de Cultura, Núria Besora.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook