Cedida

L’Ajuntament obrirà el carrer General Castellví per connectar el barri de Montserrat amb Sant Matias

El consistori salda així un deute històric amb els veïns de la zona

Una de les obres més destacades d’aquest 2015 serà la urbanització del carrer General Castellví, un deute històric que permetrà unir el barri Montserrat amb el barri de Sant Matias i evitar així el pas per la carretera.

L’obra tindrà un cost de 213.000 euros. Per l’Ajuntament el cost serà de 96.726, un cop deduïda una subvenció de la Diputació de Tarragona de 116.000 euros. D’altra banda, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb els veïns, que hauran de fer front a contribucions especials per poder fer l’obra per valor de 87.000 euros, que suposa el 90% del cost suportat pel municipi.

El regidor d’urbanisme, Francesc Benet, va assegurar que “és un goig presentar el projecte amb aquestes xifres”, tenint en compte els diners que han arribat de la Diputació. Benet, a mes, ha destacat que la urbanització del General Castellví també permetrà millorar i asfaltar alguns dels carrers del barri de Sant Matias, que és una reclamació que els veïns fa temps que també fan.

Tots els grups municipals es van felicitar per haver aconseguit tirar endavant amb l’obra, un projecte que altres consistoris ja havien intentat. L’alcalde, Josep Andreu, es va mostrar satisfet de l’acord arribar amb els veïns, i espera que el proper que es pugui solucionar sigui la urbanització del carrer Senan, que s’ha hagut d’aparcar per la retirada del PUOSC.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp