Josep Ardila

L’Ajuntament reconeix les gestes esportives d’Aprodisca als Special Olympics

Quinze esportistes del centre van aconseguir 29 medalles

L’Ajuntament de Montblanc va reconèixer aquest dimecres als esportistes d’Aprodisca que van aconseguir medalles als Special Olympics que es van celebrar del 30 d’octubre al 2 de novembre entre Barcelona i Calella.

La sala de plens de l’Ajuntament de Montblanc es va omplir d’esportistes, amics i monitors del centre que van rebre una placa commemorativa de la participació als Special Olympics. Hi van competir un total de 15 esportistes que es van emportar 29 medalles, a les disciplines de natació i atlestisme.

En natació hi van participar Marta Salvadó, Sergi Hurtado, Esther Farré, Alberto Noguera, David Gutiérrez, Jordi Cartañá, Joana Pujol i Jordi Freisó. Van guanyar tres medalles d’or, quatre de plata i 2 de bronze en les diverses competicions, a més de 7 de participació.

Pel que fa a l’atletisme, hi van participar Glòria Casanovas, Esther Font, Cristina Pulido, Roger Lesan, Alejandro Chillan, Jordi Bosch i Antonio Rodríguez, amb un total de tres medalles d’or, 5 de plata, 4 de bronze i una de participació.

A l’acte, la monitor Cristina Bonet, va voler agrair l’esforç dels esportistes i el suport d’Aprodisca a la secció esportiva, a més dels voluntaris que van fer possible la seva participació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp