Ràdio Montblanc

L’Ajuntament revisarà el contingut de les xerrades amb l’organització de la Universitat Nova Història

No volen que es converteixi en un espai de "debat polític"

L’Ajuntament de Montblanc revisarà amb l’organització de la Universitat Nova Història el contingut de les xerrades. El consistori considera que aquest ha de ser un espai de debat històric però no polític.

Així ha respost l’Ajuntament al comunicat que l’ateneu popular l’Empelt de la Conca de Barberà ha fet púlbic criticant l’organització d’aquesta universitat d’estiu. Asseguren que enguany s’hi va presentar l’Organització per l’Alliberament de Catalunya, de la qual n’és membre fundadora una regidora de Ripoll d’un partit d’ultradreta, Sílvia Orriols, que ha protagonitzat diverses declaracions de caire xenòfob. L’ateneu critica també que l’Ajuntament subvencioni aquesta activitat.

El consistori revisarà el contingut de les xerrades per evitar que es converteixi en un espai de debat polític. El regidor de comunicació, Cesc Viñas, destaca que “la Universitat Nova Història genera debats interessants, però no creiem que hagi de ser un espai de debat polític, no creiem que sigui l’objectiu. Revisarem amb ells els continguts”.

L’organització de la Universitat Nova Història ha declinat fer declaracions al respecte

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp