Josep Ardila

L’Ajuntament tanca la legislatura amb el comiat dels regidors i regidores que no continuaran

Són set els càrrecs que no repetiran el proper mandat a l'Ajuntament

El ple de l’Ajuntament de Montblanc ha celebrat, aquest dimecres al vespre, el darrer ple de la legislatura 2015-2019. A banda de la formalitat legal d’aprovar l’acte del darrer plenari, la sessió ha servit també per acomiadar els regidors i regidores que no continuaran la propera legislatura.

En total són set els regidors que aquest proper dissabte, quan es constitueixi el nou ajuntament, deixaran el càrrec. Per part d’Agrupament Catalanista, deixaran l’Ajuntament les regidores Sílvia Lafebre i Marta Civit, que hauran estat una legislatura al consistori ocupant-se d’hisenda i la Policia Local respectivament. També ho deixa Ariadna Ferrer, que ha estat regidora de l’equip de govern els darrers vuit anys al capdavant de turisme i comunicació, si bé aquest darrer ple no hi ha assistit en trobar-se de baixa per maternitat.

I per part d’Agrupament també deixa l’Ajuntament el regidor Jordi Albalat, que va entrar a formar part del consistori l’any 2009, quan va ocupar el lloc de Carme Pallàs que, curiosament, ara tornarà al consistori com a regidora novament de govern. Albalat, doncs, haurà estat al consistori dues legislatures i mitja, un total de deu anys, on ha ocupat les carteres de festes, cultura, esports, noves tecnologies, ensenyament i benestar social.

Per part de la CUP, després d’una legislatura al consistori, deixaran el càrrec Laura Aluja i Roger Sosa. Ha estat la primera vegada que els cupaires han tingut representació a l’Ajuntament i en aquestes darreres eleccions no es van presentar.

I finalment, deixarà de ser regidor Toni Gutiérrez, de la FIC. Després de dues legislatures, el partit es va quedar sense representació després de les eleccions del passat 26 de maig. Gutiérrez també ha aprofitat el darrer plenari per acomiadar-se.

Aquest dissabte, el ple de constitució en directe
I aquest proper dissabte 15 de juny tindrà lloc el ple d’investidura del consistori de la propera legislatura, que incorporarà fins 7 nous regidors i regidores. El plenari, que tindrà lloc a les 12 del migdia, es podrà seguir en directe a Ràdio Montblanc un quart d’hora abans del seu inici.

Recordem que Agrupament Catalanista de Montblanc governarà amb majoria absoluta de 7 regidors, revalidada a les eleccions del 26 de maig. El principal grup a l’oposició serà Junts per Montblanc amb 5 regidors, mentre que el PSC recuperarà una cadira a l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp