L’Ajuntament treballa en la rehabilitació del mur que va caure a la Guàrdia dels Prats

El consistori està determinant la propietat del mur per poder actuar

L’Ajuntament de Montblanc treballa, des de fa unes setmanes, per garantir l’execució de les obres de consolidació i rehabilitació d’un mur de contenció que es va ensorrar parcialment al costat de l’església de la Guàrdia dels Prats. Abans de la intervenció cal certificar la titularitat del mur i és per això que l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, s’ha reunit amb el plebà de Montblanc, Simó Gras i, de manera paral·lela, també des de l’Ajuntament s’ha contactat amb l’Arquebisbat. De fet, si bé el Cadastre indica que la titularitat de l’espai està en mans de l’Arquebisbat el Registre de la Propietat no ho determina. 

“Som conscients de la necessitat i la urgència de rehabilitar el mur que ha caigut” explicava l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, mentre afegia que “es tracta d’un espai que no és propietat de l’Ajuntament i per aquest motiu, en primer lloc, hem de determinar-ne la titularitat per poder pactar amb la propietat les accions de restauració o bé procedir a la seva compra per poder executar els treballs”. 

Tanmateix, l’alcalde també ha informat a l’Associació Veïnal de la Guàrdia dels Prats sobre l’estat de les negociacions i des de l’Ajuntament de Montblanc es confia en la ràpida resolució del conflicte per poder iniciar, amb la major brevetat possible, els treballs de consolidació del mur.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp