Ajuntament de Montblanc-Comissió de Festes

L’Ajuntament vol replantejar les Nits d’Estiu de cara a l’any vinent

L'edició d'enguany s'ha tancat amb més del 85% de les entrades venudes

L’Ajuntament de Montblanc fa un bon balanç de les Nits d’Estiu d’aquest 2021, malgrat considerar que cal replantejar el seu format de cara a l’any vinent.

En l’edició d’enguany s’ha venut més de 700 entrades, un 85% del total. Els set espectacles programats els dijous de juliol i agost han complert les expectatives. Dels set espectacles organitzats, en cinc es van vendre el 100% de les entrades i només en dos d’ells no es va presentar el cartell de complet, malgrat vendre més del 60% de les entrades disponibles. La capacitat d’assistents variava de 100 a 150 espectadors, en funció de la ubicació dels actes.

Les Nits d’Estiu les va programar la fins fa unes setmanes regidora de cultura, Judit Pere. En sortir del govern, Núria Besora se’n va fer càrrec. Besora assegura que “amb la pandèmia hi havia molta incertesa, però s’ha demostrat que la cultura és segura i, per això, majoritàriament els actes han presentat una bona entrada”. Afegeix, però, que “cal replantejar el format de les Nits d’estiu. Certament, hi ha espectacles que han funcionat molt bé, però és moment de reflexionar sobre el futur dels actes per tal que continuï sent una aposta exitosa i no entri en una monotonia”.

L’objectiu, assegura la regidora, és “potenciar el talent local, ja que els actes creats i liderats per associacions de la vila són els que millor han funcionat”. També volen avançar els horaris, perquè els actes comencin una mica més aviat. Ara tots s’han programat a 2/4 d’11 de la nit.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp