Arxiu

L’alcalde de Forès no es tornarà a presentar després de 28 anys a l’Ajuntament

Abans d’acabar el mandat es restaurarà l’exterior de l’església de Sant Miquel

L’alcalde de Forès, Josep M. Llorach, ha anunciat que després de les eleccions municipals del maig deixarà l’alcaldia de la població que ha ocupat durant els últims 28 anys, convertint-se en un dels alcaldes més veterans de la comarca. Llorach va entrar a l’alcaldia l’any 1986 i va passar per tota la crisi de l’abocador de Forès, un dels conflictes recents més importants per la Conca.

En una entrevista al programa ‘Matins en Xarxa-Conca de Barberà’ de Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio, Llorach ha explicat que ja s’ha confirmat almenys una llista de tres persones que concorrerà a les eleccions i que ell ho respectectarà. L’alcalde de Forès ha assegurat que marxa content de la feina feta, i que en tots aquests anys s’ha sentit recolzat pels veïns i per les institucions que han contribuit a convertir Forès en un poble turístic d’especial rellevància dins al Ruta del Cister, pel pas del GR175, la proximitat amb Vallbona de les Monges i com a mirador de la Conca de Barberà.

Últimes obres del mandat
Abans d’acabar el mandat de Josep M. Llorach, Forès desenvoluparà tres obres importants pel municipi de les quals en destaca la rehabilitació de l’entorn de l’església de Sant Miquel, on es crearà un accés per persones amb mobilitat reduida. Les obres ja han començat, i abans de la primavera han d’acabar amb la restauració de les façances de l’església.

A banda, també està previst pavimentar el carrer del Castell, un tram situat al costat d’un mur de contenció, a la part alta del poble. A banda, ja han acabat les obres de reforma del vial de circumval·lació, construit fa més de 20 anys, i la renovació de l’enllumenat públic amb mesures d’estalvi energètic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp