Ràdio Montblanc

L’alcalde de Montblanc veu amb bon ulls el desviament obligatori de camions per l’AP-2

Josep Andreu creu que ajudarà a descongestionar el trànsit de la N-240. La mesura s'aprova aquest divendres

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha valorat de manera positiva l’entrada en vigor aquest de les bonificacions pel desviament obligatori de camions de la N-240 a l’AP-2, entre Montblanc i les Borges Blanques. Assegura que és “molt important” la mesura, que ajudarà a descongestionar la carretera nacional, que a més és un tram amb una alta accidentalitat. El Consell de Ministres del Govern espanyol ho aprovarà aquest divendres 31 d’agost.

Andreu assegura que “aquesta vegada, amb la obligatorietat de passar per l’AP-2, ho notarem molt”. L’alcalde confia que amb aquesta mesura, els camions no deixin l’autopista fins a Saragosssa, i d’aquesta manera la N-240 quedi més alliberada d’aquest vehicles pesants.

L’alcalde de Montblanc també ha aprofitat per tornar a demanar al govern espanyol que acceleri les obres de l’A-27 i del túnel del Coll de Lilla. “Ara falta aprovar el modificat del projecte per començar a foradar el túnel. Quan ho comencin a fer, s’hauran de complir uns terminis, esperem que es compleixin”, declara Andreu. Les darreres setmanes s’ha vist més moviment a les obres, on s’han començat a posar les travesses que han de formar el viaducte que anirà fins a la boca del futur túnel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp