ANC El Catllar

L’ANC Conca de Barberà dóna suport a Carme Forcadell amb una concentració davant de la presó de Mas d’Enric

A la comarca es van omplir quatre autobusos, amb un total de 200 persones que van participar en aquest acte en el qual també hi va ser present l'ANC Priorat

Prop de 2.000 persones es van mobilitzar aquest passat dissabte, 12 de gener, davant la presó de Mas d’Enric, al Catllar, en una acció de suport a Carme Forcadell i en la qual va participar l’Assemblea Nacional Catalana Conca de Barberà, l’ANC del Priorat i també la comissió Mas d’Enric. Concretament, a la Conca es van omplir 4 autobusos amb més de 200 persones. L’acte d’aquest dissabte va consistir en una multitudinària cantada en suport a la presidenta del Parlament Carme Forcadell, que està empresonada des del març del 2018. A més, també es va exigir l’alliberament de tots els presos polítics.

L’acte es va encetar amb un parlament de benvinguda per part de la comissió de Mas d’Enric, una ballada dels gegants neolítics de l’Espluga, una ballada de sardanes amb la participació del grup sardanista del Museu Arxiu de Montblanc i també el grup sardanista del Casal de l’Espluga i una ballada de jotes del grup la Clavellina del Priorat. Durant el matí també es van fer parlaments per exigir la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats, reclamar la fi de la vulneració de drets fonamentals i individuals i exigir les garanties democràtiques. Cap al migdia es va fer una gran cantada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp