ANC Conca

L’ANC Conca obre les inscripcions per participar a la Diada de l’11 de setembre

La Conca tindrà el tram 40

L’ANC Conca de Barberà ha obert les inscripcions per participar a la Diada de l’11 de setembre a Barcelona. Aquest any la mobilització tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona, però s’estendrà des de Jardinets de Gràcia fins la plaça de Catalunya, i del carrer de Casanova fins al passeig de Sant Joan. Es farà un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum.

La mobilització es divideix en 48 trams en total i cada tram correspon a una comarca. En el cas de Conca de Barberà, serà el tram 410, situat al Carrer d’Aragó (entre Muntaner i Aribau).
Per a poder fer la inscripció i anar-hi amb autocar des de la Conca, cal anar als establiments col·laboradors. A Montblanc a la Perfumeria Vives, Llibreria Requesens i Llibreria La Baldufa. A l’Espluga a Floristeria Civiflor, Coaliment Poblet. També es pot fer la inscripció a Barberà (Cal Ros), Rocafort (Disbo Contijoch), Barberà (Cal Ros), Solivella (bar La Piscina), Sarral (L’Studi Café) i Vilaverd (Cal Maginet)

El preu de l’autocar és de 12 euros per persona i cal tenir en compte que els menors de 16 anys necessiten autorització.

Aquest any la samarreta de la Diada és de color groc fluorescent. És un homenatge a les armilles dels voluntaris que fan possible la Diada i totes les mobilitzacions, però també a tothom que dedica part del seu temps a una causa justa. Es poden adquirir a la Perfumeria Vives de Montblanc i a la Floristeria Civiflor de l’Espluga de Francolí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp