El Periódico

L’ANC Conca organitza autobusos per anar a la mobilització del judici de Mas, Rigau i Ortega

El judici pel 9N tindrà lloc el proper 6 de febrer

L’ANC Conca de Barberà organitza autobusos per anar el proper dilluns 6 de febrer a Barcelona, per donar suport a l’expresident Artur Mas i dos membres del seu govern, Joana Ortega i Irene Rigau, que declararan davant del jutjat per haver organitzat el procés de participació del 9N.

Des de l’ANC, Òmnium, AMI i ACM es fa una crida a una mobilització a l’entrada del tribunal, ja sigui a la seu del TSJC o a la Ciutat de Justícia. S’ha obert un espai d’inscripcions a l’adreça 9nsomtots.cat, tal com s’ha fet amb les manifestacions de l’Onze de Setembre.

Per poder-hi assistir, l’ANC a la Conca ha organitzat autobusos per poder-hi assistir. Les places es poden reservar a la Perfumeria Vives de Montblanc o bé al Supermercat Coaliment Poblet i la Floristeria Civiflor de l’Espluga de Francolí. També es pot inscriure mitjançant el següent correu electrònic: assemblea.conca@gmail.com, indicant nom, cognoms, lloc i telèfon de contacte. El preu de l’autocar és de10 euros per persona. La sortida serà el dia 6 a les 6:15h del matí des de l’Espluga de Francolí i a les 6:30h de l’Avinguda Manel Ribé de Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp