ANC Conca de Barberà

L’ANC de la Conca fa una crida a participar a la Via Lliure de l’11 de setembre

El dia 6 es farà un punter a Montblanc, previ a la Diada

L’ANC de la Conca de Barberà fa una crida a participar a la Via Lliure del proper 11 de setembre. L’Assemblea ha posat a diposició dels conquencs més de 1.000 places d’autocar per omplir els dos trams assignats a la comarca. Enguany als trams 104 i 105, a l’alçada de la Plaça de les Glòries Catalanes. Aquest Onze de Setembre el color de la mobilització serà el blanc, que s’acabarà convertint en 10 colors, un per cada eix, i que gràcies als punters que alçaran tots els assistents formarà una gran marea de colors.

La via es dividirà en deu eixos que simbolitzen els valors que ha de tenir la nova República Catalana. A cada eix li correspon un color determinat, als trams 104 i 105 estan dedicats a la innovació i els correspon el color rosa. A les 17.14 hores un punter gegant recorrerà la Via Lliure per un carril central mentre al voltant s’alçaran els punter de la gent per a crear una gran onada de color fins al Parlament de Catalunya.

Totes aquelles persones interessades en apuntar-se als trams de la Conca de Barberà de la Via Lliure de la República Catalana ho poden fer a diversos establiments de la comarca fins a exhaurir places. Durant la primera quinzena d’agost ja s’havien superat les 500 inscripcions de conquencs a la Via Lliure a través de les inscripcions a establiments de la comarca, xifra que supera el nivell d’incrits l’any passat.

L’ANC Conca ofereix dues modalitats de reserva; la primera, que inclouria el lloc a la Via Lliure (tram 104 o 105) i la plaça d’autocar, amb un cost de 12 euros, i la segona modalitat inclou la reserva del lloc a la Via Lliure en els trams assignats a la Conca però amb transport privat.

Cal recordar que els menors de 16 anys que no vagin acompanyats dels seus pares o tutors a l’autobús hauran d’emplenar una autorització. També en dos punts de la comarca, a Montblanc a la Perfumeria Vives i a la Floristeria Civiflor de l’Espluga es podran comprar les samarretes de la Via Lliure 2015.

La prèvia de la diada, el 6 de setembre
D’altra banda, la Conca crearà el seu punter humà el 6 de setembre a Montblanc, reivindicant l’eix de la justícia social. L’ANC Conca està preparant un acte que vol esdevenir una mobilització prèvia a la Diada a la comarca. Una gran mobilització a la comarca, que tindrà lloc el diumenge 6 de setembre a la Plaça de Sant Francesc de Montblanc a les 19.00h i consistirà en crear un gran punter humà. L’acte és obert a tothom i comptarà amb membres del secretariat nacional de l’ANC i membres destacats del món social de la comarca. Tancarà l’acte un concert amb un cantautor de versions reconegut a nivell nacional.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp