Josep Morató/EFMR

L’ANC de la Conca obre les inscripcions per participar a la manifestació de la Diada

Sortiran diversos autobusos des de la Conca cap a la manifestació de l'11 de setembre

L’ANC de la Conca de Barberà ha començat ja a recollir inscripcions per participar a la gran manifestació que es farà a Barcelona el proper 11 de setembre amb motiu de la Diada i sota el lema ‘Fem la República Catalana’.

Un any més, s’espera que un miler de persones es desplacin des de la Conca a Barcelona en autobús per participar a la manifestació. Les inscripcions es poden fer al preu de 12 euros. A Montblanc, es podran fer a la Perfumeria Vives, a la Llibreria La Baldufa i a Llibreria Requesens. A més, també s’han posat a la venda les samarretes per participar a la manifestació, al preu de 15 euros els adults i 8 els infants, i que a Montblanc es poden comprar als mateixos establiments o es poden fer les inscripcions. Tant les inscripcions com la compra de la samarreta es pot fer a altre municipis com l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Pira, Vilaverd, Sarral, Barberà de la Conca, Rocafort de Queralt i Solivella.

El coordinador de l’ANC a la Conca, Jordi Saumell, destaca que “la manifestació d’enguany ha de servir per recordar els presos polítics i denunciar la repressió de l’Estat, i per demanar als partit independentistes que facin efectiva la república”. Saumell espera que la participació de la gent de la comarca sigui similar a altres anys, quan un miler de persones s’han desplaçat a Barcelona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp