ANC Conca de Barberà

L’ANC de la Conca organitza autobusos per anar a la manifestació a Madrid

L'objectiu de la manifestació és reclamar que l'autodeterminació no és delicte

L’ANC de la Conca de Barberà ha organitzat autobusos per anar a Madrid el proper 16 de març per participar a la manifestació que s’ha convocat. L’objectiu és reclamar que l’autodeterminació no és delicte i exigir la llibertat dels presos polítics.

Amb aquesta mobilització a la capital espanyola, l’Assemblea Nacional Catalana vol denunciar la regressió en drets i llibertats que s’ha viscut a l’Estat Espanyol en els darrers anys, coincidint amb la celebració del judici a l’autodeterminació i coincidint també amb la presència de premsa internacional a la ciutat en motiu de la cobertura a la macrocausa a l’independentisme. La manifestació vol ser també una mostra de suport a totes aquelles persones víctimes de la repressió de l’Estat.

Una vegada més, l’ANC de la Conca ha organitzat autobusos per poder participar a la manifestació. Les inscripcions es poden fer a diversos establiments de la comarca. A Montblanc la gent es pot apuntar a la Perfumeria Vives. Les inscripcions també es poden fer a l’Espluga (Floristeria Civiflor i Coaliment Montblanc), a Sarral (Llibreria Studi), a Vimbodí (Llibreria Guixots), a Barberà de la Conca (Cal Ros), a Rocafort de Queralt (Restaurant Mircla), a Blancafort (Bar Tarrés i Forn Teresa) i a Solivella (Papereria Marinada i Forn de pa Sahún Jove).

Està previst que els busos surtin de Montblanc, des de l’avinguda Manel Ribé a les 7:45h del matí i la tornada des de Madrid es farà a les 9 del vespre. Aquesta serà la manifestació més llunyana que ha organitzat l’ANC de la Conca, i esperen poder aconseguir una bona representació de gent de la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp