Ajuntament de Montblanc

L’aplicació eBando de Montblanc suma 2.000 seguidors en el primer any de funcionament

L'aplicació s'ha convertit en una eina important de comunicació del municipi

L’aplicació per a telèfons mòbils eBando s’ha convertit, des de l’any passat, en una potent eina de comunicació de Montblanc. L’Ajuntament va estrenar un canal d’informació en aquesta aplicació l’abril de l’any passat i un any després ha aconseguit fidelitzar a 2.000 usuaris.

L’aplicació és molt útil per difondre informació d’interès de l’Ajuntament de Montblanc, així com de les entitats i associacions de la vila i d’altres organismes del municipi. Durant aquests mesos, la xifra d’usuaris de l’aplicació no ha parat de créixer, i ara ja s’han superat els 2.000. Segons l’opinió que molts ciutadans han fet arribar a l’Ajuntament, l’aplicació s’ha convertit en una eina imprescindible per informar d’esdeveniments i fets puntuals del municipi.

Durant aquest primer any s’ha utilitzat l’eBando per donar a conèixer l’ordre del dia dels plens municipals o la cartellera del cinema del Casal Montblanquí, que es publica cada dijous. També s’hi difonen les defuncions i els actes i activitats organitzats per l’Ajuntament i també per altres entitats i associacions de Montblanc. Ha servit, per exemple, per difondre informacions relacionades amb el trànsit dels carrers del municipi o per informar de gossos que la Policia Local ha trobat perduts a la via pública. També s’ha convertit en una eina molt útil per publicar els programes d’actes de les festes de Montblanc. Així es va fer per les Festes de la Serra, per Nadal o per les Festes de Sant Maties, entre d’altres.

Des de l’abril de l’any passat s’han publicat més de 520 pregons. També s’han rebut centenars de peticions per publicar pregons a través del correu ebando@montblanc.cat. De fet, aquest és el canal que les entitats i associacions poden utilitzar per demanar que es publiqui una informació al canal d’eBando de l’Ajuntament. En aquest primer any s’han rebut prop de 450 correus electrònics amb peticions molt diverses. L’aplicació, a més, s’ha consolidat ja entre els montblanquins, i ja hi ha altres entitats que l’utilitzen, com l’escola Les Muralles, l’Associació Medieval o la Parròquia de Santa Maria, que tenen el seu propi canal a eBando.

Es recorda que l’accés a l’aplicació és totalment gratuït. Es pot descarregar a través dels dispositius Android i iOS i cal posar Ajuntament de Montblanc al buscador de eBando per poder rebre els pregons.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp