L’Arxiu Comarcal de la Conca porta la campanya ‘Saps qui són?’ a les residències

L'objectiu és que els més grans del municipi identifiquin les persones que surten a les fotografies

L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà celebra la Setmana Internacional dels Arxius amb una nova edició de la campanya ‘Saps qui són?’. L’objectiu de l’activitat, com s’ha fet altres anys, és que els montblanquins i montblanquines identifiquin les persones que apareixen a les fotografies antigues que es poden trobar als aparadors de les botigues del municipi.

Des del 2018, la campanya ha permès identificar un miler de persones. Enguany s’ha fet un pas més i les fotografies s’han portat també a la residències de Montblanc. D’aquesta manera, els avis i àvies, que són els que normalment indentifiquen a les persones que surten a les fotografies, tindran les imatges a l’abast. S’han portat unes quaranta imatges que es poden veure a la residència Montblanc i a la residència-llar Conca de Barberà de Montblanc. Les mateixes imatges es podran trobar també als aparadors de les botigues de Montblanc, i els mateixos botiguers recolliran els noms de les persones que s’identifiquin.

Aquesta activitat s’emmarca també en la celebració dels 40 anys de l’Arxiu Comarcal de la Conca, que arrencaran al setembre d’aquest any.

Entrevista amb Montse Gomà, directora de l’Arxiu Comarcal de la Conca

Reportatge de TAC12

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp