Las Migas actuaran a Les Nits a la Fresca, de Solivella

Un total de vuit propostes que ompliran els vespres i nits dels caps de setmana de juliol i agost

El poble de Solivella ja ho té tot a punt per a les Nits a la Fresca, que venen farcides de propostes lúdiques i musicals. En total, hi haurà vuit propostes musicals i teatrals.

L’alcaldessa del municipi, Rosa M. Salvado ens n’ha explicat la proposta:

Rosa M. Salvado: “Ens hem proposat portar la cultura al poble”

Programació de les Nits de juliol a la fresca

El tret de sortida serà dissabte, 1 de juliol, amb la cantant i compositora Sara Roy, que presentarà el seu primer treball: A(mar).El proper concert serà el divendre, 7 de juliol, amb l’actuació de Las Migas, que presentaran el treball Libres, pel qual han estat guardonades amb el reconeixement d’un Grammy. Dissabte 15 de juliol la cantautora catalana Suu presentarà el seu últim treball, Karaoke. El següent dissabte, 22, serà el dia en què es podrà gaudir de la música de Laura Andrés, compositora i pianista que torna a Solivella per presentar el seu últim disc, Kintsugi.

El darrer dissabte de juliol, el 29, tindrà lloc el concert del compositor, cantant i exmembre del grup Whisky’ns, Joan Masdéu, que interpretarà el seu nou disc, Els dies que vindran.

També hi haurà teatre. Serà el dissabte, 8 de juliol, amb l’obra Penélope, una adpatació de l’obra La Decisión, de Sandro Dieli.

Nits d’agost a la fresca

Les Nits a la Fresca posaran el punt final el dissabte 5 d’agost amb l’actuació del grup Marcel i Júlia, un conjunt format per l’excantant i compositor del grup Txarango en duet amb la Júlia, que presentaran el seu nou projecte, anomenat En òrbita.

I el diumenge, 6 d’agost, amb una proposta familiar, pel públic infantil: l’actuació d‘El pot petit, al pavelló municipal.

Les entrades ja es poden adquirir a la web www.solivella.cat

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook