Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi

L’Associació Medieval renova la junta que manté Joan López a la presidència

L'equip de l'entitat incorpora set noves persones, ampliant els membres de la junta a 17

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ha renovat la seva junta, que continua amb Joan López com a president. En aquesta nova etapa, de quatre anys, s’ha apostat per ampliar els membres de junts, i passar de 13 a 17 persones. Així, de l’antiga junta han plegat tres membres i se n’han incorporat 7 de nous.

Joan López continuarà quatre anys més com a president de l’entitat. Maties Martí i Josep Ardila s’incorporen com a vicepresidents de l’entitat. Arnau Porta continuarà com a tresorer i Cristina Molina assumirà la secretaria de l’associació. Com a vocals hi haurà Rebeca Rodríguez, Gemma Struch, Ramon Griso, Antónia Márquez, Fran Saura, Núria Parés, Agnès Ribó, Guillem Pié, Josep Maria Sans, Laura Moliné, Mai Reyes i Montse Escoté.

La junta es va escollir aquest passat dissabte durant l’Assemblea General Extraordinària. Abans d’escollir la nova junta, l’equip sortint va fer balanç del darrers quatre anys, d’entre els que va destacar la renovació de la Llegenda de Sant Jordi o la regulació del mercat i les tavernes. La nova junta afrontarà, el proper mes d’abril, la 30ena edició de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp