Ràdio Montblanc

Laura Aluja, cap de llista de la CUP a Montblanc

El partit, el primer en fer pública la seva candidatura, presenta una llista amb moltes cares noves

Laura Aluja encapçala la llista de la Candidatura d’Unitat Popular a Montblanc. L’assemblea de la formació política ha ratificat aquest divendres la candidatura, formada per dinou persones, pràcticament totes noves respecte a les eleccions de fa quatre anys, quan es van presentar per primera vegada sense obtenir representació.

Aluja lidera una llista amb moltes cares noves. Roger Sosa serà el número dos, Manel Martínez ocuparà la tercera posició i Lídia Huguet la quarta. Andreu Pallissé serà el cinquè de la llista, seguit d’Andreu Campdepadrós i Annaïs Sastre.

La cap de llista, de vint-i-sis anys, forma part del projecte de la CUP a Montblanc des dels seus inicis. «En aquestes eleccions ens presentem amb moltes ganes i estem segurs que aconseguirem representació a l’Ajuntament de Montblanc, tenim la millor llista que podíem tenir», assegura Aluja. Des de l’assemblea del partit han reconegut que fa quatre anys van fer una llista amb «presses» però que ara hi han estat treballant durant aquests anys.

Un dels objectius de la CUP és «treballar perquè l’Ajuntament tingui més transparència». A la formació han estat molt crítics amb el govern d’unitat del consistori i esperen «poder entrar a l’ajuntament per canviar les coses».

Jordi Romeu, Laia González, Anna Navarro, Alexandre Español, Núria Foguet i Salvador Mateu són la resta de noms que conformen la candidatura fins a la posició número 13.

Entre els suplents destaca Ignasi Cid, que a les darreres eleccions municipals va encapçalar la llista i que va ser regidor per Gent del Poble a Montblanc entre el 2009 i el 2011. A la llista de suplents també hi ha Marta Santamaria, Pau Siscart, Anton Duch, Raquel Crisol i Rosa Estalella.

La CUP és la primera formació política de Montblanc que fa pública la seva candidatura. A l’assemblea oberta d’aquest divendres, la tercera que realitza el partit, també han anunciat que en una propera trobada es ratificarà el programa, que s’ha fet de manera participativa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp