Setmana Medieval

L’entrega de la rosa tanca un primer cap de setmana marcat pel bon temps i el gran nombre de visitants

La 30ena Setmana Medieval encara ja el segon cap de setmana d'actes

L’entrega de la rosa de Sant Jordi a la Princesa va tancar aquest diumenge al vespre el primer cap de setmana de Setmana Medieval. Aquest acte, un dels més tradicionals de la diada de Sant Jordi a Montblanc, va servir per culminar un cap de setmana d’intensa activitat.

Va començar divendres amb el pregó a càrrec de Txe Arana, amb la Dracum Nocte a la nit i amb els concert d’Ebri Knight i Saurom a les Nits Malignes, que complien 10 anys. El bon temps ha marcat el cap de setmana i ha portat fins a Montblanc milers de visitants que no s’han volgut perdre el mercat medieval, la mostra d’oficis, el mercat de vins i caves, els actes de petit format, la representació de la Llegenda de Sant Jordi o les lluites d’Excalibur. Tot plegat en un cap de setmana de molta afluència de públic.

També ha estat marcat per la visita d’una delegació de la ciutat holandesa Beesel i la belga Mons, que també celebren festes a l’entorn del mite de Sant Jordi. Dissabte es va fer una recepció oficial a l’Ajuntament de Montblanc per rebre les dues delegacions, que han passat el cap de setmana a Montblanc per conèixer la Setmana Medieval i la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Tot plegat per continuar treballant amb la idea de crear una xarxa europea de ciutats que fan festes al voltant de la figura de Sant Jordi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp