Pub EPD

L’EPD engega el segon festival de jazz

Arrenca aquest divendres amb la proposta musical de Swing Experience

El pub EPD de Montblanc ha programat, per segon any consecutiu, l’EPD Jazz Festival. El festival ofereix sis propostes musicals amb el jazz com a protagonista, amb diverses formacions del país. El festival arrenca aquest divendres i es farà alguns divendres dels mesos de gener i febrer a les onze de la nit.

La formació Swing Experience serà l’encarregada d’obrir el festival aquest divendres 9 de gener a les 11 de la nit. El grup, format per Camilo Rey al saxo, Rai Corbella al contrabaix i David Cardona al piano. La formació de músics catalans tocarà jazz dels anys vint, un swing pensat per als més balladors.

La setmana vinent, el divendres 16 de gener serà la formació Pacheco & Ordax Elèctric Quartet qui agafarà el relleu al festival de jazz. Als quatre músics de la formació els uneix la inquietud per barrejar en un sol projecte les diferents influències musicals i vitals que han anat recopilant al llarg de la seva carrera. El so cru, la lleugeresa de les harmonies i el groove més intens són els pilars on s’assenta la seva música.

Després d’anys de camí en formació de duet Oscar Pacheco i Enrique Ordax presenten ara aquest quartet elèctric afegint la solidesa i el “savoir-faire” del baixista Luis Chabuch i el bateria Gerard Masip. Un repertori de temes de composició pròpia que ens porten per l’univers musical d’aquests quatre músics i en el qual podrem entreveure com les seves influències jazzístiques s’entrellacen amb el funk, les músiques d’arrel llatina o el pop-rock.

El festival també veurà l’actuació de Nosolosón 3.0, Artrío, Funk Cake i Sweet Jazz Band amb l’espectacle ‘Jams & Company’. El festival es farà fins al 20 de febrer i amb entrada gratuïta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp