Espluga Audiovisual

L’equip de col·laboradors de l’Espluga FM Ràdio crea una associació per treballar per la seva reobertura

La nova associació neix amb l'objectiu de regular els col·laboradors de l'emissora espluguina

L’antic equip de col·laboradors de l’Espluga FM Ràdio ha creat l’Espluga Audiovisual, l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local, amb l’objectiu de regular la participació en l’emissora i promoure projectes comunicatius de l’Espluga i la Conca de Barberà. La nova associació ha estrenat la imatge corporativa i les xarxes socials aquest dilluns i aviat, en acord amb l’Ajuntament de l’Espluga, farà possible la reobertura de l’Espluga FM Ràdio.

“De l’esperit de l’equip de l’Espluga FM Ràdio ha nascut l’Espluga Audiovisual, l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local”, així és com s’ha anunciat la creació de la nova associació a través de les xarxes socials. Aquest dilluns l’associació ha emès un comunicat al nou perfil de Facebook on s’anuncia la creació de l’Espluga Audiovisual i s’expliquen seus principals objectius. Es tracta d’un organisme privat sense ànim de lucre que promourà a partir d’ara i des del voluntariat, la preservació i continuïtat dels projectes de comunicació local que dotin l’Espluga de Francolí d’una informació local i de proximitat amb criteris de qualitat i professionalitat. En aquest sentit, promourà la participació dels espluguins en els mitjans de comunicació locals i comarcals i per això farà possible, aviat i en acord amb l’Ajuntament de l’Espluga, la reobertura de l’Espluga FM Ràdio. A més, l’associació donarà suport a les entitats i institucions que organitzen fets d’especial interès informatiu o d’impacte social, cultural o esportiu. Aquest dilluns l’associació també ha estrenat la imatge corporativa dissenyada per Sergi Civit, un dels socis de l’entitat.

Tot i que l’associació es presenti ara de cara al públic, ja va ser constituïda el passat 27 de novembre i compta amb prop d’una trentena de socis. Com a coordinador de l’associació, l’anterior cap de programes, Gerard Bosch, treballarà conjuntament amb el coordinador de la ràdio en representació dels associats. Xavier Lozano, periodista i últim director de l’Espluga FM Ràdio, és el president de l’associació i Albert Grinyó el vicepresident. L’assemblea constituent també va aprovar els càrrecs de secretaria i tresorera que ocupen Jordina Picanyol i Anna Garcia, respectivament. Finalment, Sergi Civit, Clara Sans, Ferran Lozano, Jordi Saumell, Josep Morató, Laia Torres i Miquel Moya també són membres de la junta. L’entitat està oberta a tot el públic amb inquietuds pel sector de la ràdio i la comunicació i, a més de possibilitar la participació a l’EFMR, també oferirà formació als seus socis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp